Monday, October 22, 2007

Kirsten, Pritty og Sheela udstiller på Galerie Toot i Cairo
Vores maleriudstilling har vi kaldt "Born in Egypt" da alle udstillede billeder er skabt i Egypten. Ferniseringen onsdag d. 31. oktober forløb godt.
Der var ca. 100 inviterede gæster, de fleste danske. Desværre havde den danske ambassadør måttet melde afbud, men ambassadørerne fra Mauritius og Bangladesh kom som lovet og klippede snoren over sammen med Mogens! Tilmed var der en minister fra Mauritius til stede, mrs. Indranee Seebun, Minister of Womens Rights, Child Development and Family Welfare, som var til et internationalt børne-seminar i Cairo. Hun var så venlig at holde en lille tale for os tre udstillere, der ønskede os til lykke, alt godt og en strålende fremtidig international karriere! Der blev budt på sodavand og specialiteter fra de tre lande (vi droppede ideen om et godt glas vin, da Egypten er et muslimsk land, hvor der ikke drikkes offentligt).Mit nyeste og hidtil største maleri "Egyptian Circles" var med, stadig lidt våd i kanten, for oliemaling er mange dage om at tørre.

Jeg har foreløbig fået solgt to af mine malerier!


Sammen med to andre medlemmer af El Sawys malergruppe udstiller jeg malerier fra d. 1. November -14. November i Galerie Toot, adr: 80, Mohie el-Din Abu El Ezz, 2. Fl. Dokki. (lige overfor Shooting Club).

Udstillingen er åben hver dag undtagen fredag fra kl. 11.00 – 22.00. Mine medudstillere er Pritty Teeluck-Gaffar fra Mauritius og Sheela Karim fra Bangladesh.
For første gang har jeg malerier til salg, bl.a. "Papageno" og "Seagull" som ses her!

No comments: